Överlägsenhet till bästa pris!

Vi skapade TrendSpa för att kunna erbjuda dig komfort, design och välbefinnande i spaet. Vi hjälper dig att vara positiv: oavsett din livsstil och din budget, vår ambition är att få dig att njuta av ett avslappningsområde hemma, som du kan dela med din familj eller vänner.

Med 10 års erfarenhet inom detta område har vi valt kvalitetsbad som tillverkats av Clearwater Spas, varav vi är exklusiv distributör. Således garanterar vi dig utmärkthet till bästa pris. Våra spabad är utformade i USA, i Seattle. Varumärket grundades 1976 och har blivit synonymt med kvalitet och tillfredsställelse runt om i världen. TrendSpa är starkt engagerade i att skydda vår miljö och säljer energibesparande spa som hjälper till att bevara våra naturresurser.

Som ledande inom innovation inom högkvalitativ spa-industri , strävar vi kontinuerligt efter att höja ribban. Vårt tekniska team studerar noggrant stilen och funktionen för varje komponent under olika specifika aspekter.

Skydda vår miljö
Vi är stolta över att använda miljövänliga och återvunna material för att minska miljöpåverkan på vår planet. Vi jobbar kontinuerligt för att förbättra design och tillverkningsprocesser för att minska miljöpåverkan hos våra produkter.

Låg konsumtion. Intelligent teknik. Ekonomiskt effektiv.

Spabad från TrendSpa är utformad med E-Smart™ -teknik. Denna symbol betyder ökad energieffektivitet, smartare tekniska standarder, globala ekologiska miljökomponenter och effektiva program i form av elektronisk teknik.

Alla våra är certifierade till California Energy Commission (CEC) – de strängaste energinormerna i USA.
Vi respekterar inte bara dessa normer – vi går utöver dem.

Att bygga smartare innebär att använda gröna och återvunna material när det är möjligt.

Vi är stolta över att använda 100% återvunnet ABS för att göra golv på alla våra spa. Vi återvinner också 100% av vårt trä-, plast- och kartongavfall. Se själv resultaten av detta åtagande till excellens.

Förbättra luftkvaliteten

Våra spabad är dom första som producerar en miljövänlig produkt, och alla våra spa produceras utan glasfiberharts och andra destruktiva medel. Vår EcoSpray™ har utvecklats specifikt för att lösa problemet med styren i spa- och badindustrin och avger inte flyktiga organiska föreningar (VOC) i luften.

Tillverkningen

Våra spabad är tillverkade i vår anläggning i Seattle, Washington, USA.